Політика конфіденційності

Інтернет-магазин asbc.ua ставиться з повагою до права споживача на захист персональних даних і забезпечує підвищену конфіденційність інформації, що надається клієнтами компанії. Тому ми беремо на себе повну відповідальність, що вся інформація, отримана від користувача під час використання сайту інтернет-магазину asbc.ua, буде застосовуватися суворо за призначенням і надійно захищена від неправомірного доступу третіх осіб.

Клієнти інтернет-магазину asbc.ua повинні знати, що їхні персональні дані зберігатимуться й оброблятимуться з метою:

  • Заповнення інформаційної бази компанії для складання статистичних звітів
  • Інформування про нові вигідні пропозиції, знижки, акції мережі магазинів asbc.ua та інші заходи, організовані нашою компанією, за допомогою різних каналів зв'язку (електронна пошта, СМС-повідомлення, Push-повідомлення та ін.).

Збір та обробка персональних даних

Збір та обробка персональних даних здійснюється за допомогою різних специфічних методів та інструментів, таких як: зберігання в базі даних компанії заповнених користувачем форм, онлайн-опитувань, відстеження трафіку сайту за допомогою професійного програмного забезпечення, управління розсилкою новин, використання специфічних застосунків тощо.


Деякі ділянки сайту вимагають реєстрації або оформлення підписки, для чого у користувача запитуються певні дані. Запитана інформація використовується для ідентифікації, підтвердження, заповнення облікового запису. Скасування підписки може бути здійснено негайно, не вимагаючи інших додаткових підтверджень.


Усі дані використовуються з метою інформування та покращення обслуговування. Єдиним власником отриманих даних є компанія SYSTEMS BUSINESS CONTROL SRL, яка гарантує повагу права на недоторканність приватного життя. Умови політики конфіденційності поширюються тільки на дані, надані користувачем добровільно.


Таким чином, інтернет-магазин asbc.ua збирає персональні дані користувачів, отримані з їхньої добровільної згоди, для наступного:

  • Підтвердження/відправлення/надання рахунку
  • Вирішення наявних проблем, стосовно оформлених замовлень, контрактів, послуг і придбаних товарів
  • Надання доступу до певних послуг
  • Регулярна розсилка новин або іншої інформації про майбутні знижки, акції, бонуси в електронному вигляді
  • Зворотний зв'язок із клієнтами
  • Статистичні цілі

У деяких випадках інтернет-магазин asbc.ua використовує IP-адреси користувачів (Internet Protocol Address) і деякі інші дані, які не мають жодного відношення до особистої інформації без їхньої добровільної згоди. Наприклад, час відвідування сайту, місце з якого було здійснено вхід на сайт, версія браузера, операційної системи, використовується для моніторингу таких аспектів:

  • Адміністрування сайту
  • Аналіз, виявлення інтересів користувачів
  • Використання даних для демографічної статистики
  • Поліпшення навігації по сайту
  • Публікація найбільш релевантної, корисної інформації для користувачів. Інтернет-магазин asbc.ua зобов'язується вжити необхідних заходів безпеки для надання конфіденційності та захисту особистих даних, отриманих від користувача. Для отримання детальної інформації, ознайомтеся з політикою конфіденційності нашого сайту.

Обробка та зберігання персональних даних здійснюється в рамках закону Ст. 6 ЗУ «Про захист персональних даних».


© All Rights Reserved. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АЙ ОН"
Ідентифікаційний код юридичної особи 41258527
Юридический адрес: 03061, г. Київ, вулиця Газова, 30

Контактні телефони:

044 392-07-55

0800 300-955


Купити MacBook Pro